Ολοι οι καλοι χωρανε...ολοι οι κακοι θα καταγραφονται--οσο γιια τους ασχημους θα τους στελνουμε για Λιφτινγκ με χορηγους τους κακους!!!!!!!!

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

O γολγοθας των μετρων της συγκυβερνησης ανηκει μονον στον λαο!!!!!!!!!!!


 

Οτι ωρα και να βγεις,οπου και να πας,οποιον η οποιους και να βρεις,η συζητηση ειναι πλεον μια...

Τι αλλο θα παθουμε???
Το τι αλλο θα παθουμε εχει σχεση με οσα εχουμε παθει και με οσα επονται απο τα μετρα που ερχονται.Τα μετρα που θα ερθουν θ αγγιξουν ακομη μεγαλυτερα τμηματα αλλα και θα πληξουν θανασιμα ακομη μεγαλυτερα τμηματα του Ελληνικου λαου.

Πως να πεισθει ο κοσμος οτι ειναι τα τελευταια?????Και??????Τι ενδιαφερει πλεον τον κοσμο εαν ειναι τα τελευταια αφου ηδη με τα προηγουμενα εχει πατωσει????
Μιλουν για αναπτυξη????????Για ποια αναπτυξη??Των τραπεζων?Των τραπεζιτων?Των πεντε η δεκα μεγαλο--εργολαβων?Των πεντε η δεκα μεγαλοβοιομηχανιων που εχουν παραμεινει στην χωρα???Των καναλαρχων που τυγχανει να ειναι και μεγαλοεργολαβοι???

Παιζουν με τον πονο των ανθρωπων και δεν ντρεπονται καθολου.Παιζουν με την ανοχη του λαου που σιγα σιγα εκμηδενιζεται.Παιζουν με την φωτια διοτι ακομη δεν καιγονται.Μα ομως ολοι το βλεπουν οτι το τελος της κρισης θα ειναι η αρχη της δικιας τους κρισης.

Ηδη στην Ευρωπη ο κοσμος εχει ξεσηκωθει.Στην Ισπανια..στην Ιταλια..στην Πορτογαλλια..αλλα και στην Γαλλια πλεον οι φωτιες αναβουν η μια διπλα στην αλλη.
Ο Μοντι ετοιμος να καταρρευσει..ο Ορλαντ--Ανδρεου εχει γελοιοποιηθει..ο Κοελο αλλαζει τα μετρα οπως και τα σωβρακα του.
Δυστυχως οι εκρηξεις θα ειναι ολο και μεγαλυτερες σε ογκο και σε ενταση.Κανεις δεν το ηθελε αυτο.Αλλα η αλογιστη πολιτικη του νεο--φιλελευθερισμου που επιβαλλεται στους λαους μονο μεσω της εντασης της παλης των λαων θα καταρρευσει.
Στην χωρα μας πρεπει αμεσα ολες οι αντιμνημονιακες δυναμεις να βρουν εναν τροπο ωστε τα σχεδια της ντοπιας και ξενης ολιγαρχιας να σταματησουν εδω.
Πριν ξεπουληθει η χωρα αυτη και πριν ολο και περισσοτερα τμηματα του λαου αφανισθουν η Αριστερα ενωμενη να δωσει το συνθημα στον λαο να αντισταθει και να κερδισει τον αγωνα αυτον.
Πρωτοβουλιες πλεον παντου.Στις περιφερειες..στις πολεις..στις γειτονιες.
Γενικη απεργια διαρκειας.Σταση πληρωμων απ ολους μας και παντου.Τα χρηματα αυτα που δινουμε πλουτιζουν την Γερμανια και τους δεκα δικους μας μισθοφορους.

Το συνθημα...αν οχι τωρα ποτε?????????....πλεον πρεπει να μετασχηματισθει στο...Τωρα η ποτε...

Καλη δυναμη σε ολους μας.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου