Ολοι οι καλοι χωρανε...ολοι οι κακοι θα καταγραφονται--οσο γιια τους ασχημους θα τους στελνουμε για Λιφτινγκ με χορηγους τους κακους!!!!!!!!

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Ωραιες οι φιεστες και οι διακαναλικες αλλα...που το παει τελικα ο νεος Συριζα??

Τ οτι ο Συριζα θα κληθει να κυβερνησει την χωρα αυτη ειναι δεδομενο.
Αυτο πλεον το γνωριζει και ο καθε χαροκαμμενος δεξιος.
Το ζητουμενο ομως ειναι τι θελει να κανει ο νεος Συριζα??

Πολλοι θα ηταν εδω που φτασαμε ευχαριστημενοι και με μια διακυβερνηση τυπου Πασοκ της εποχης 81--83.Δεν λεω αποψη ειναι και αυτη.Αλλωστε ενα μεγαλο κομματι του 27% που πηρε τον Ιουνη πιθανοτατα αυτο θελει.

Αρκετοι ομως χωρις να σημαινει οτι ειναι πλειοψηφια μονο αυτο δεν θελουν.Αυτοι μαλιστα ειναι οι Συριζαιοι που ηταν στον Συριζα του 3%..του 4%..που εχουν ζησει ομορφες αλλα και ασχημες στιγμες με αποχωρησεις στελεχων οπως ο Αλαβανος και ο Κουβελης.

Εχουν τα δικια τους διοτι σου λενε γιατι να δωσω μαχη να μην περασει η αποψη Κουβελη που πιθανοτατα θα μας ειχε οδηγησει στην εξουσια πιο γρηγορα????

Αυτοι επισης ειναι που γεμιζαν το Συνταγμα που εδωσαν τις μαχες του πεζοδρομιου.Αυτοι που εκλαιγαν ασταματητα απο την χρηση των δακρυγονων.

Το να λεμε οχι στο μνημονιο μπορει να λεει πολλα μπορει και τιποτα.Οχι λεει ο Μητροπουλος και ο Στρατακης οχι ομως λεει και ο Λαφαζανης με το Αριστερο ρευμα και ο Ρουντι με την ΚΟΕ.
Τι σχεση εχουν μεταξυ τους αυτα τα οχι??????
Τι σχεση εχουν με τις μαχες που δοθηκαν ο Μητροπουλος και ο Στρατακης??Απλα και μονο τις επωφεληθηκαν.Σημερα ειναι βουλευτες του Συριζα και αυριο πολλοι πιθανοι υπουργοι.

Εαν καποιοι πιστευουν οτι το προβλημα του Λαφαζανη και του Ρουντι ειναι να γινουν υπουργοι ο Μητροπουλος και ο καθε Μητροπουλος μαλλον ειναι πολλοι γελασμενοι.

Το προβλημα ειναι ενα και μοναδικο....

Να μην καταντησει ο Συριζα ενα κεντροαριστερο κομμα.

Αυτο ειναι προβλημα και του Παπαχρηστου των Νεων σε χθεσινο του αρθρο(Νεα 15/9/2012).Αλλα προβλημα που το διαβαζει αλλοιως.Επιτελους ο Συριζα πρεπει να ξεφυγει απο τους σταλινικους και τροτσκιστες και να γινει ενα υπευθυνο κεντροαριστερο κομμα.

Αυτο λοιπον το προβλημα το συστημα θα το λυσει οσο εμεις μπουμε στο τρυπακι να ασχολουμαστε μονο με την δημιουργια του κομματος.

Φιλοι και φιλες αυτη την στιγμη ο τοπος μονο υπευθυνη αντιπολιτευση δεν θελει απο τον Συριζα.
Αυτη την στιγμη πρεπει οι λαικοι αγωνες να ενταθουν.Ναπλημμυρισουν δρομοι..πεζοδρομια και πλατειες ωστε τα μετρα να μην περασουν και μαζι τους ολη αυτη η νεοφιλελευθερη πολιτικη.
Αυτη την στιγμη καθε τραπεζα σε καθε πολη η χωριο πρεπει οι πολιτες να την χτιζουν.Αυτο το παρτυ να τελειωσει τωρα.
Να πουμε την αληθεια στον λαο και να του δωσουμε διεξοδο σε μια Ελλαδα της δραχμης αλλα που θα πεινασουμε ΟΛΟΙ και θα βαλουμε πλατη ΟΛΟΙ.Συντομα ομως η χωρα αυτη θα βρει τον δρομο της και την ανεξαρτησια της.

Αυτο ομως το θελει ο Συριζα?????Διοτι ο Μητροπουλος και ο Σταθακης και πολλοι αλλοι δεν το θελουν.Διοτι θα ξεβολευτουν απο πολλα,

Αληθειες να λεμε λοιπον........


                                        Φωταρας Μιχαλης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου