Ολοι οι καλοι χωρανε...ολοι οι κακοι θα καταγραφονται--οσο γιια τους ασχημους θα τους στελνουμε για Λιφτινγκ με χορηγους τους κακους!!!!!!!!

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο λαος τα μετρα αυτα πρεπει να τα ακυρωσει.

 
 
Και εν μεσω καταιγισμων αποκαλυψεων για στελεχη της Ν.Δ και της συγκυβερνησης για διαφθορα Τροικα και συγκυβερνηση ετοιμαζονται να περασουν μετρα που σπερνουν τον ολεθρο σε ακομη μεγαλυτερα τμηματα του ελληνικου λαου.
Μπορει απο το τσιγαρο και την μποχα των Ελληνικων πετρελαιων να κινδυνευεις μακροπροθεσμα απο τα μετρα αυτα ομως κινδυνευουμε αμεσα ολοι.
 
Η κινητοποιηση ολων μας πρεπει να ειναι αμεση.Οι αγωνες πρεπει να ενταθουν και ν αποκτησουν διαρκεια διοτι το αυριο με τα μετρα εν ισχυ δεν μπορει να περιγραφτει.
ΓΣΕΕ..ΑΔΕΔΥ...ολα τα Εργατικα Κεντρα..ολες οι Αγροτο συνδυκαλιστικες οργανωσεις..Δημαρχοι και Περιφερειαρχες οφειλουν απο αυριο κιολας να κατακλυζουν ολους τους δρομους ωστε η Τροικα να παει απο εκει που ηρθε και μαζι τους ολοι αυτοι που σχεδιαζουν με αυτους.
Οσοι εχετε διαβασει το Δογμα του Σοκ το τελος ειναι τραγικο.Επειδη εφαρμοζεται το Δογμα αυτο στην χωρα τα τελευταια χρονια οφειλουμε παση θυσια ν αποφυγουμε το τελος αυτο.
Οφειλουμε αμεσα να στειλουμε ολους οσους εμπλεκονται στην εφαρμογη του Δογματος στις χειροτερες φυλακες της χωρας.
Οφειλουμε αμεσα να τους παρουμε οσα ακομη δεν εχουν διωξει στο εξωτερικο διοτι μονο δικα τους δεν ειναι.
Παρακολουθειται ολοι πως οι εν λογω κυριοι εστελναν την περιουσια του λαου αφου την ειχαν ιδιοποιησει στο εξωτερικο.
Πριν λιγο και ρο λεγαμε..να ειναι μονο ο Ακης??(Τσοχατζοπουλος)..σημερα εχουμε νεα αστερια της κεντρικης πολιτικης σκηνης των τελευταιων σαραντα χρονων και σε λιγο καιρο και αλλα..και αλλα..
Τελικα μονο το πελατειακο τους κρατος δεν εφταιγε.Οι κυριοι αυτοι τοσα χρονια ετρωγαν με χρυσες κουταλες.
Σαφως και εχουμε και εμεις την ευθυνη διοτι τους ψηφιζαμε.
Καιρος ειναι τωρα να την αναλαβουμε την ευθυνη αυτη και να τους διωξουμε.
Το χρωσταμε στα παιδια μας..στις νεες γενιες που δεν φταινε σε τιποτα.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου