Ολοι οι καλοι χωρανε...ολοι οι κακοι θα καταγραφονται--οσο γιια τους ασχημους θα τους στελνουμε για Λιφτινγκ με χορηγους τους κακους!!!!!!!!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Γαμος αλλα Χριστιανικα!!!!!!!!!!!!!!!!

 

  • Ότι η οικογένεια, ως κοινωνική δομή που προσιδιάζει στην καπιταλιστική εξουσία, είναι ιστορικά ξεπερασμένη καθώς ακόμα και η καπιταλιστική ανάπτυξη υπονομεύει την συνοχή της.
  • Ότι η οικογένεια, διατηρεί ,έναν συγκεκριμένο οικονομικό ρόλο στα πλαίσια του καπιταλιστικού συστήματος. Λειτουργεί ως μονάδα κατανάλωσης και ως μηχανισμός που συμβάλλει στην αναπαραγωγή της εργατικής δύναμης. Η αναπαραγωγική λειτουργία της οικογένειας έχει ιδιωτικό χαρακτήρα γιατί συνδέεται και στηρίζει έναν τρόπο παραγωγής που ατομικοποιεί τους παραγωγούς τους μετατρέπει σε ατομικούς εμπορευματοκατόχους.
  • Η οικογένεια, διαμεσολαβεί και επιβάλλει την κυρίαρχη ιδεολογία και ηθική. Επιβάλλει τον ατομισμό, την ιδέα της ατομικής ιδιοκτησίας ακόμα και πάνω στον ή στην σύζυγο, το μοντέλο της εξουσίας και πειθαρχίας που αντιστοιχεί στην καπιταλιστική εξουσία. Ακόμα μέσα από την οικιακή εργασία και την ιδεολογία σφυρηλατείται η υπαγωγή της γυναίκας στον άντρα.




  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου