Ολοι οι καλοι χωρανε...ολοι οι κακοι θα καταγραφονται--οσο γιια τους ασχημους θα τους στελνουμε για Λιφτινγκ με χορηγους τους κακους!!!!!!!!

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Συμπερασματα απο την προσφατη Γενικη Συνελευση του Συριζα Ελευσινος--Μαγουλας

 
Το πρωτο συμπερασμα ηταν η μικρη συμμετοχη του κοσμου.Το χειροτερο μαλιστα ηταν οτι στο συνολο των παρευρισκομενων  νεα προσωπα δεν υπηρχαν.
Παρ ολα αυτα διεξηχθη μια πολυ ωραια συζητηση με εισηγητη τον Αντωνη Νταβανελλο εναν αριστο χειριστη του λογου.
 
Απο τους συντροφους και τις συντροφισσες που τοποθετηθηκαν δυο ηταν τα κυριαρχα σημεια που αναδειχθηκαν.
 
1.Η αδυναμια και η ανυπαρξια της οργανωσης.Η παντελης ανυπαρξια παρεμβασης στην κοινωνια και η παντελης ελλειψη παραγωγης ριζοσπαστικου πολιτικου λογου.Πολιτικος λογος που θα ηταν αποτελεσμα συνθεσης και αναλυσης απο τα μελη και τους φιλους του Συριζα μεσα απο ανοικτες διαδικασιες στην κοινωνια.
 
2.Η αγωνια των περισσοτερων προς τα που θα παει ο Συριζα.Οι περισσοτεροι που τοποθετηθηκαν θελουν εναν Συριζα αριστερο και ριζοσπαστικο.Ενα Συριζα που θα στηριξει το συνθημα "καμμια θυσια για το Ευρω".Ενα Συριζα που θα ενωσει με τον λογο και την πραξη ολη την αριστερα και θα εναντιωθει στα συμφεροντα του ντοπιου και ξενου κεφαλαιου.
 
Κλεινοντας αυτο που επισημαινω ειναι οτι καμμια αποφαση δεν παρθηκε ενω τεθηκαν θεματα για αποφασεις.Γενικες συνελευσεις χωρις αποφασεις δεν υπαρχουν η κακως λεγονται γενικες συνελευσεις.Μαλλον ηταν μια συζητηση περισσοτερο ενημερωτικη η οποια χρειαζονταν μετα απο τοσο καιρο απουσιας.
 
Πλεον ομως και ενω τα μετρα ειναι προ των πυλων οφειλουμε να δραστηριοποιηθουμε με εντα
τικους ρυθμους και με συνελευσεις ανοιχτες με συγκεκριμενα θεματα και αποφασεις για δραση,στηριζομενοι στην ενωτικη διαθεση ολων οσων παρευρεθηκαν.
 
Κανεις δεν περισσευει διοτι οι αγωνες θα αυξανονται οσο η κοινωνια θα εξαθλιωνετε.
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου