Ολοι οι καλοι χωρανε...ολοι οι κακοι θα καταγραφονται--οσο γιια τους ασχημους θα τους στελνουμε για Λιφτινγκ με χορηγους τους κακους!!!!!!!!

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Koυβελλη εισαι τρελλα με του Στουρναρα την φανελλα!!!!!!!!!!!!!

 

Φωτη το σπορ της ενοργανης που εχεις διαλεξει τα τελευταια χρονια ειναι επικινδυνο.Δεν ειναι η ηλικια σου τετοια για τετοιου ειδους κωλοτουμπες,
Σε εχουν κανει Σαμαρας--Βενιζελος--Μερκελ και Σοιμπλε να φαινεσαι σαν την Κομανετσι της Ελληνικης πολιτικης σκηνης.
Μαζεψε γρηγορα τα συνντριμια σου και ασχολησου με την μουσικη καλυτερα.
Παρατησε τους Ψαριαννουληδες και τους Μπιστηδες που σε οδηγουν απο γκαφα σε γκαφα και μεινε εκτος για ενα διαστημα διοτι το γιαουρτι Φαγε πολυ δυσκολο να το γλυτωσεις.
Εγω δεν θα στο ριξω διοτι εκτος του οτι δεν πολυ γουσταρω τετοιου ειδους εκδηλωση οργης ενας λογος παραπανω ειναι οτι ηξερα οτι ησουν απο παλια ληγουρης με την εξουσια και με το καθε ειδους ευρω.
Δεν με επιασες στα πρασσα οπως αυτουνους που σε ψηφισαν ταζοντας τους πολιτικη αντιμνημονιακη.
 
Θυμασαι αραγε τι ελεγες προεκλογικα???Επειδη εσυ αλτσχαιμερ δεν εχει ς παθει ειμαι σιγουρος οτι θυμασαι.Κανονισε λοιπον Αριστερε του Ευρω και του ψεμματος να διορθωσεις οσο μπορεις το προφιλ σου διοτι ειναι κριμα να σε φωναζουν Νενεκο της Αριστερας.Ειναι κριμα ενας Ψαριαννος..ενας Μπιστης..ενας Χατζησωκρατης να σε κανουν τοσο ρομπα..να φαινεσαι τοσο πολυ ληγουρης με την εξουσια.
Κανε γρηγορες απλωτες και εβγα γρηγορα εξω απο την πισινα του ψευδους και της συμφορας διοτι πολυ γρηγορα βλεπω ν αδειαζει και τοτε θα εισαι ο πρωτος που θα την πληρωσει.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου