Ολοι οι καλοι χωρανε...ολοι οι κακοι θα καταγραφονται--οσο γιια τους ασχημους θα τους στελνουμε για Λιφτινγκ με χορηγους τους κακους!!!!!!!!

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Tι Συριζα θελουμε αληθεια????????????

Τελικα οσοι ειχαν την αποψη οτι οι εκλογες θα εκτονωσουν την οργη του κοσμου,δικαιωθηκαν απολυτα.

Φυσικα η ευθυνη αυτη ανηκει ολοκληρωτικα στην Αριστερα και κυριως στον Συριζα που ενα μεγαλο τμημα του Ελληνικου λαου πιστεψε και στηριξε με την ψηφο του.

Ας δουμε τι εκανε ο Συριζα μετα τις 17 Ιουνη..

1.Μπηκε σε μια διαδικασια χωρις λογο εσωστρεφη να γινει με το ζορι ενα ενιαιο κομμα.Για ποιο λογο αραγε??Γιατι να διαλυθουν οι συνιστωσες??Εαν γινει ενιαιο θα διαλυθουν και οι αντιθεσεις???
Μηπως αυτο βολευε τον η τους μηχανισμους που εδρευουν στην Κουμουνδουρου??/
Μηπως αυτο βολευει την συντηριτικη πλευρα του Συριζα?
Μηπως πηγαινουμε προς εναν Συριζα κεντρο--Αριστερο οπου οχι θα χωρα ,αλλα θα επικρατησουν αποψεις οπως του Παπαδημουλη του Μητροπουλου..του Λαφαζανη και ολων οσων κινουνται στους μηχανισμους της Κουμουνδουρου.
Γνωριζουν ομως πολυ καλα ολοι αυτοι οτι χωρις τις συνιστωσες πλεον δεν μπορουν.Χανουν μαζι τους ισως το πιο ζωντανο κομματι του Συριζα.Χανουν το κομματι που στηριξαν τα κινηματα των πλατειων και των δικτυων αλληλεγγυης.
Προσπαθουν ετσι να εγκλωβισουν με διαφορες μεθοδους και μια εξ αυτων ειναι ο ενιαιος Συριζα.

2.Στην κατευθυνση αυτη κινηθηκαν και οι περισσοτερες κατα τοπου οργανωσεις με αποτελεσμα να εχουν μηδενικο εργο απεναντι σε οσα συμβαινουν στις πολεις στις περιφερειες σε ολη την χωρα.

Ετσι το σχεδιο απο--αριστεροποιησης του Συριζα που ειναι σχεδιο κεντρικης επιλογης πηγαινει μια χαρα.
Βασιζομενη η ηγεσια του Συριζα οτι σε λιγο καιρο μαλλον θα ειναι στην εξουσια, διοτι κακα τα ψεμματα δεν υπαρχει αλλη λυση, αυτο που θελει ειναι αποδυναμωμενες οργανωσεις.

Ο Συριζα ειναι η μοναδικη λυση που μπορουν να στηριξουν τις ελπιδες τους οι εργατες..οι δημοσιοι υπαλληλοι..τα υπερ-χρεωμενα νοικοκυρια..οι μικροεπιχειρησεις..οι αγροτες..οι συνταξιουχοι.
Σιγουρα ομως δεν διαφαινεται να ειναι η πολιτικη λυση που θα κτυπησει στην ραχοκοκκαλια του το συστημα αυτο.
Αν δεν θελουμε τον Συριζα διαχειριστη οφειλουμε ν αναλαβουμε πρωτοβουλιες σημαντικες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου