Ολοι οι καλοι χωρανε...ολοι οι κακοι θα καταγραφονται--οσο γιια τους ασχημους θα τους στελνουμε για Λιφτινγκ με χορηγους τους κακους!!!!!!!!

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

28 Οκτωβρη 2012...τι τιμουμε αληθεια??????

Ανεκαθεν η χωρα μας ηταν υποτελης.Θυμαστε ολοι το "ανηκομεν εις την Δυση" του Κωνσταντινου Καραμανλη του παλαιοτερου και το "ευχαριστουμε πολυ τους αμερικανους"του Κωστα Σημιτη.

Αυτο ομως που συμβαινει τα τελευταια χρονια θυμιζει καλλιστα το 1940.Η υποτελεια εχει ξεπερασει τα ορια του κοκιννου πλεον.Ουσιαστικα η χωρα αυτη πλεον ειναι ενα προτεκτορατο των Γερμανων.
Χιλιαδες συμπολιτες μας καθημερινα οδηγουνται στην εξαθλιωση και ενας μεγαλος αριθμος που ολοενα αυξανεται οδηγειται μεσω της αυτοκτονιας στον θανατο.

Η χωρα μας εχει μετατραπει σε κολαστηριο μαρτυριου και θανατου,Καποιοι επαισχυντοι ανθρπωποι που θελουν να λεγονται πολιτικοι οδηγουν ενα λαο σε νεου ειδους κρεμματορια.
Τα εγκληματικα χερια που καθοδηγουν το πεπρωμενο της χωρας μας εχουν τοποθετησει σε ολα τα μεσα που χειραγωγουν αλλα και στην Ελληνικη βουλοη μια επιγραφη "Εγκαταλειψτε την ζωη σας..τα ονειρα σας..τις φιλοδοξιες σας..το μελλον των παιδιων σας ,διοτι πρεπει να παρουμε την δοση".

Δεν ντρεπονται καθολου.Καθε φορα που παιρνουν νεα μετρα και οδηγουν τον λαο στην σφαγη χρησιμοποιουν το ιδιο επιχειρημα.
Θεωρουν οτι ειναι αφεντες και αρχοντες που με την εξουσια τους κανουν παντα αυτο που τους επιτασσουν τα ξενα αφεντικα τους.
Αφεντικα που πλουτιζουν στις πλατες ενος ολοκληρου λαου.
Ο Δαντης χωρισε την "κολαση του" σ εννεα κυκλους.Τοποθετησε τους εγκληματιες στον εβδομο,τους κλεφτες στον ογδοο και τους προδοτες στον ενατο.
Ετσι και ο λαος αυτος οταν θαρθει η ωρα του να εξεγερθει θα δωσει σε ολους τους ποταπους ανθρωπους την καταλληλη θεση στην κολαση που του εστησαν.

Η 28 Οκτωβρη 1940 πρεπει να μας θυμησει ενα πραγμα και μονο.
Ειμαστε Ελληνες και το να εισαι Ελληνας συνεπαγεται ενα καθηκον.Η μη εκπληρωση αυτου του καθηκοντος ειναι εγκλημα.Ειναι εθνικη προδοσια.
Ειμαστε υπερηφανοι για την ιστορια της πατριδας μας για τον αγωνα που εδωσαν γι αυτην οι προγονοι μας.
Την διδαχθηκαμε στα σχολεια και μεγαλωσαμε ακουγοντας για ελευθερια,δικαιοσυνη και ανθρωπινα δικαιωματα.
Διδαχθηκαμε να τρεφουμε σεβασμο στο λαμπρο παραδειγμα των ηρωων και των μαρτυρων μας.

Η Ελευθερια δεν ζητιανευεται αλλα κερδιζεται με αγωνες.

"Ο Ανθρωπος που συμμορφωνεται με αδικους νομους και επιτρεπει σε οποιοδηποτε ανθρωπο να ποδοπατει και να κακομεταχειριζεται την πατριδα στην οποια γεννηθηκε,δεν ειναι εντιμος ανθρωπος"
Στον κοσμος πρεπει να υπαρχει ενας ορισμενος βαθμος εντιμοτητας,οπως και μια ορισμενη ποσοτητα φωτος.
Οταν υπαρχουν πολλοι ανθρωποι χωρις εντιμοτητα,υπαρχουν παντα αλλοι που κουβαλουν την εντιμοτητα πολλων ανθρωπων.Αυτοι ειναι οι ανθρωποι που επαναστατουν με σθενος εναντια σ εκεινους που κλεβουν την ελευθερια των ανθρωπων.

Το να ζεις αλλυσοδεμενος σημαινει να ζεις την ατιμωση και το να πεθανεις για την πατριδα σου σημαινει να ζεις παντοτινα.

Η Ιστορια αυτης της χωρας δεν τελειωσε.Εχει συνεχεια που ο λαος της θα την γραψει διοτι ειναι λαος ανυποτακτος.

Δει ειμαστε πολλοι αλλα ειμαστε Ελληνες!!!!!!!!!!1

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου