Ολοι οι καλοι χωρανε...ολοι οι κακοι θα καταγραφονται--οσο γιια τους ασχημους θα τους στελνουμε για Λιφτινγκ με χορηγους τους κακους!!!!!!!!

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Δημοκρατικη (?) Αριστερα (?)

 
Ενω η κοινωνια εκκαθαριζεται ως χρεωκοπημενη επιχειρηση,προς θριαμβο της ελευθερης αγορας,ο εντεταλμενος εκκαθαριστης Κουβελης,εξακολουθει να παραπλανα χρησιμοποιωντας για το κομμα του τον εγκληματικο τιτλο Δημοκρατικη Αριστερα.
 
Απο που και ως που Δημοκρατικη και απο που και ως που Αριστερα????
 
Ειναι Δημοκρατικο αυτο το μορφωμα που για να υφαρπαξει την ψηφο του λαου εξηγγειλε το εφευρημα των ισοδυναμων μετρων τα οποια τωρα ψαχνει να τα βρει?
 
Ειναι Δημοκρατικο αυτο το μορφωμα που συνεχιζει να μετεχει σε μια κυβερνηση που δεν γνωριζει κατα που πεφτει εστω και αυτο το κολοβωμενο προπυργιο της δημοκρατιας που λεγετε κοινοβουλιο??
 
Ειναι τελος δημοκρατικο αυτο το μορφωμα που συνεχιζει να συμμετεχει σε μια κυβερνηση που ο μονος διαλογος που κανει με την κοινωνια ειναι στην γλωσσα της βιας και της τρομοκρατιας??
 
Αληθεια,ο διαπρυσσιος κηρυκας των ανθρωπινων δικαιωματων Κουβελης εχει ακουσει οτι η Ελληνικη Αστυνομια βασανιζει κατ εξακολουθησει,αποφαζισει και διαταζει που ποτε και πως,θα πραγματοποιουνται συγκεντρωσεις-διαδηλωσεις,και οτι χτυπα στο ψαχνο,ολοκληρες κοινοτητες-δες Χλκιδικη-που υπερασπιζονται σε τελευταια αναλυση την αξιοπρεπεια τους απεναντι στην ιδιοτελεια των διαπλεκομενων επιχειρηματιων της κακιας ωρας τυπου Μπομπολα?
 
Και Αριστερα??Απο που και ως που Αριστερα??
 
Που ειναι η υπερασπιση των κατακτησεων των εργαζομενων??Που ειναι η υπερασπιση των φτωχων και καταφρονεμενων??Ειναι Αριστερα αυτη που ανεχεται να μετεχει σε μια κυβερνηση που καθοριζει τον βασικο μισθο στα 500 ευρω και το επιδομα ανεργιας στα 300 ευρω??
 
Και τελος τι Αριστερα ειναι αυτη που την καρπαζια των δανειστων την εκλαμβανουν ως διαπραγματευση???
 
Για να τελειωνουμε...
 
Αυτοι που συμμετεχουν και στηριζουν την κατοχικη κυβερνηση κατω απ οποιοδηποτε ονομα ουτε Δημοκρατες ειναι ουτε Αριστεροι.Ειναι συνεργατες των πλατσικολογων του Ελληνικου λαου και συντομα θα κληθουν να δωσουν λογο για τις πραξεις τους.
 
Στεφανος Κωνσταντινιδης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου